Lakovi i boje su uvek u modi, a najnoviji trendovi manikira menjaju se iz dana u dan. Saznali smo koji su na vrhu liste, a predstavljamo vam nove ideje manikira koje možete vrlo lako uraditi kod kuće bez odlaska u salon. Svetski umetnici za nokte ovog leta savetuju uvek lepo negovane nokte bez zanoktica, a urednost stavljaju na prvo mesto. Oni poručuju: Budite lepe kao i vaši nokti! Nokti u boji kože su uvek u trendu pa su se tako i ovaj put našli u našem užem izboru popularnih manikir ideja. Blago bademasti oblik noktiju se savršeno uklapa u ovu nijansu laka, pa će vaše šake uvek izgledati uredno i sofisticirano. Ne zaboravite da je prirodno uvek u trendu.

Natural nail game ??#bts using @nailsinc #mayfairlane #naturalnails

A post shared by Kate Cutler (@bangbangnails) on

Čuveni francuski manikir je jedno vreme potpuno nestao, ali se sada vratio uz modifikacije. Umetnici za manikir dodali su novu liniju i tako dobili dupli frenč, populano nazvan „double french. Možete se igrati bojama, pa tako umesto crne ili bele upotrebiti drugu boju laka. Pustite mašti na volju, a ostanite dosledne novom trendu.

Thanks @izabellebellamy for my new nails ⚪️⚫️⚪️⚫️ #doublefrench #monochrome #blackandwhite

A post shared by Kate Cutler (@bangbangnails) on

Francuski manikir u boji je poseban hit. Iskoristite ovaj tren i učinite veselim svoje nokte. Dodajte cirkončiće, ali bez preterivanja. Leto vam dopušta mnogo boja i ukrasa na noktima, budite svesne toga i igrajte se dok možete.

Pink tips and green Swarovskis for @kione_g #bts for @mannerswear ?#nailsbykatecutler

A post shared by Kate Cutler (@bangbangnails) on

Mat crni nokti potpuno osvajaju devojke širom sveta. Mat nijanse boja su uveliko u trendu kada je reč o make up-u, a zavladale su i manikirskim svetom. Možete dodati liniju sedefnog laka, ali ukoliko ostavite samo mat jednobojne nokte, nećete pogrešiti.

matte black with gloss tips ? #nailsbykatecutler

A post shared by Kate Cutler (@bangbangnails) on

Crveno je zauvek u trendu. Isto kao i crveni ruž, tako je ova boja „forever must have“ u obliku laka. Profesionalci iz sveta manikira savetuju kratku formu noktiju uz crveni manikir. Možete kombinovati svetlije ili tamnije nijanse crvene boje i takvi nokti će se uklopiti u apsolutno svaku odevnu kombinaciju. Retro je uvek u trendu.

Matchy matchy metallic coral ? ? Done for me by my girl @nailsbymets using @cndworld #tropix #jellybracelet

A post shared by Kate Cutler (@bangbangnails) on

   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *