Žena bez parfema je žena bez budućnosti. Ovo je čuveni citat modne i sveremenske ikone Coco Chanel, a mi se vodimo ovom rečenicom i prestavljamo vam pet novih parfema koje morate probati ove jeseni. Izbor je na vama, a stil se gradi malim tajnama savršenih parfema ove jeseni.

Gucci Bloom je novi glatki beli parfem i kolekcije poznatog brenda Gucci. Cveće je glavni element ovog parfema, a objavljen je pod vođstvom reditelja modne kuće Alesassandra Michele-a, dok je tvorac dizajner parfema Alberto Morillas. Ovaj parfem je pored prelepog i zavodljivog cvetnog mirisa dobio najbolje ocene za najlepšu bočicu ove sezone.

Modna kuća Hermes je izbacila novi parfem Hermès Twilly sa interesantno dizajniranom bočicom čiji poklopac podseća na crni šešir, a ispod njega šarenu ešarpu. Fokus su stavili na mladost i vitalnost, a ključne note mirisa su đumbir, tuberoza i sandalovina.

Elie Saab je modni dizajner koji je izbacio novi parfem Elie Saab Girl of Now orjentalnog izgleda i nota. Pomešani su mandarina, kruška, pistaći sa cvetom naradže, badem, magnolija. A na sve to su ubačeni pačuli, tonka i bademovo mleko. Raznovrsna kombinacija nova novi je izazov u ovoj sezoni.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *