Predstavljamo vam neverovatne transformacije frizura najpoznatijih svetskih zvezda. One su se osmelile da načine promenu u 2017. godini, a to možete i vi. Evo nekoliko šokantnih mejkovera kada je kosa u pitanju. Vesele boje, zelena, pink i narandžasta samo su neki od hairstyle trendova koje nam donose glamurozne dive iz Holivuda.

Lady Gaga je neko ko je poznat po transformacijama u svakom smislu, ali ovog puta je različitim koloritom na kosi postavila novi trend. Zeleno, plavo, narandžasto? Može, zašto da ne?! Razigrano i veselo po uzoru na veliku pop zvezdu možete i  vi uneti boje u svoj život.

Izvor: youtube.com

JOANNE WORLD TOUR @fredericaspiras hair @sarahtannomakeup makeup ? ? 3 days #joanneworldtour #Joanne

A post shared by xoxo, Gaga (@ladygaga) on

Jedna od najtraženijih manekenki i modela Gigi Hadid načinila je veliku promenu u 2017. godini. Pink joj je postala omiljena boja i to je prenela ovog puta na kosu. Elegantno vezan rep i blagi tonovi pink boje na kosi bude u njoj iznova devojčicu.

Izvor: wikimedia.org

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Čuvena glumica i trendseterka Sarah Jessica Parker pronašla je idealnu frizuru u hladno ledenoj plavoj boji uz neprevaziđeni bob koji je čini mlađom nekoliko godina. Blago uvijeni paž daje notu razbarušenosti i ova frizura može da prođe u svakoj prilici.

Izvor: wikimedia.org

I'm her, Vivienne Day 1 "Unfollow The Rules" X, SJ

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

Mlada glumica Bella Thorne napravila je veliki pomak, pa je tako iz vatrene nežne riđokose devojke prešla u misterioznu plavušu. Kada kažemo plavušu, mislimo na tamno plavu boju koja se preliva iz svetlih u tamnije tonove i stapa sa crnom kosom. Paž kao uvek moderan i mudar izbor učinio je da Bela iznese zavodljivu divu u sebi.

Izvor: wikimedia.org

Blue is ze warmest color? #yungsmurf

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Salma Hayek se upustila u nežne note pink boje kada je reč o kosi. Elegnatne holivudske lokne i nežni tonovi dali su ovoj slavnoj glumici novi gotovo neprepoznatljiv izgled. Neko bi pomislio da je pink rezervisana za devojčice, a Selma je razbila predrasudu i dokazala suprotno. Bravo za nju!

Izvor: wikimedia.org

On my way to @kering_official dinner @festivaldecannes #WomenInMotion #awards

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Pratimo najpoznatije trendove i donosimo vam novosti iz sveta lepote svaki dan!

Bjuti pozdrav iz SVETA LEPOTE!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *