Poštovani,

Odmah na početku koristim priliku da se zahvalim svim izlagačima sajma kozmetike Svet Lepote, koji je održan 15. i 16. Marta u Kombank areni.

Naš tim se maksimalno potrudio da ostvari sva obećanja da ova lepa manifestacija bude održana i to na vrlo zavidnom nivou i u tu svrhu Agencija Pozitiv je obezbedila besplatan prevoz profesionali iz cele Srbije, pri čemu su po prvi put bili akreditovani. Takodje je obezbedila kvalitetan katalog koji je bio od koristi svima koji su želeli da budu dobro informisani o kompletnom sadržaju sajma. Kongresna predavanja koja su održavana u press centru Kombank arene, visoko su ocenjena od strane stručne populacije, a mi kao organizatori dobili sve pohvale za izbor predavača i tema.

Na samoj bini takozvanom stejdžu se moglo videti puno korisnih prezentacija i predavanja, kao i noviteta u kozmetologiji. Sve to je bilo propraćeno člancima u elektronskim i pisanim medijima, kao i u emesijama i prilozima televizijskih kuća.

Plan Agencije Pozitiv je da idemo dalje i napred i da budemo još bolji. Nadamo se da ćemo zajedno zasijati u još boljem Svetu lepote narednog proleća. U planu su nam različiti projekti o kojima ćete biti blagovremeno obavešteni.

Ostanite mi zdravi i lepi.

Vaša Snežana Topolić