Filmski festival u Veneciji otvoren je u sredu, a njegovo otvaranje obeležio je film „Smanjivanje“ ili Downsizing u kome je glavnu ulogu odigrao Met Dejmon. Film je režirao Aleksandar Pejn, a naučnofantastična drama je okarakterisana kao pravo filmsko kreativno osveženje, prema svetskim medijima.

Venecijanski filmski festival je 74. po redu i ove godine je za glavnu nagradu u trci 21 film. Zlatni lav će biti dodeljen svečano 9. septembra kada je planirano proglašenje pobednika. Na festivalu će biti prikazano više od 70 filmova, a žanrovi se prepliću od holivudskih blokbastera do dokumentarnih filmova.

Filmska umetnost sa sobom nosi i slavne tvorce kao što su režiseri, glumci i propratni deo ekipe. Ove godine imali smo priliku da ugledamo veoma poznata i cenjena glumačka imena kao što su Džordž Kluni, Džulijen Mur, Havijer Bardem, Penelope Kruz i Robert Redford.

Definitely a trio we would want to hang out with ?? #GeorgeClooney #JulianneMoore #MattDamon (?: @gettyimages)

A post shared by POPSUGAR Celebrity (@popsugarcelebrity) on

Na pisti crvenog tepiha su se pored glumaca,našle I brazilske manekenke koje su svojim izgledom mamile uzdahe posetilaca. Svet lepote vam predstavlja odevne kombinacije koje su zvezde festivala pripremile specijalno za ovaj događaj. Uživajte u toaletama, svečanim haljinama I odelima sa filmskog festival u Veneciji.

Dizajnerska imena su se takođe našla na crvenom tepihu tako što su njihove haljine ponele slavne glumice. Valentino, Versaće, Aleksandar Mekvin I Zuhair Murad dizajnirali su toalete I kreacije koje su se mogle videte na venecijanskom crvenom tepihu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *