Već je kraj meseca, a to označava da se bliži čuveni američki Halloween ili u prevodu Noć veštica. U Americi se svake godine tradicionalno obeležava Halloween 31. oktobra uoči praznika Svih Svetih. Tada se i deca i odrasli maskiraju, a svi se trude da imaju što bolji kostim i transformaciju. Takođe se od bundeve prave raznorazni oblici. Kada je reč o maskama i kostimima, kako vam ne bi manjkalo ideja ukoliko se odlučite da proslavite Noć veštica, Svet lepote vam donosi nekoliko predloga.

Postanite jednorog na jednu noć

Slavna glumica Jenna Tatum odlučila je da se transformiše u jednoroga prošlog Halloween-a. Ova maska, osim što je veoma trendi zbog šljokica i mejkapa, veoma je i unikatna. Dovoljno je da izvežbate i prepustite se sjajnim senkama i stavite šljokičavi sprej za kosu. Potrudite se da pronađete rog ili ga možete i sami napraviti.  Budite sigurni da na žurci maskembala nećete videti mnogo ljudi sa ovom idejom maske.

Ok last one I promise ????

A post shared by Jenna Dewan Tatum (@jennadewan) on

Mačkasto je uvek u trendu

Iako je kostim mačke veoma zastupljen u Noći veštica, vi se potrudite da budete unikatne. Napravite mačkaste uši od kose i tako ćete dobiti autentičnost u svojoj transformaciji. Dobro se potrudite oko mejkapa, obucite se u crno i postanite prave zavodnice u strašnoj Noći veštica.

Meow ? Tutorial for this sexy sinister black cat makeup is on my YouTube (link is in my bio ?) HAIR tutorial using all @goodyhair is a couple of posts ago! Remember to subscribe to my YT & turn on those notifications, I have something awesome coming up that you don’t want to miss!! • @nyxcosmetics sfs creme color in black & wonder pencil in medium • @makeupforeverus Aqua xl gel de Maquillage in Black, white, brown and nude (for all the “fur” details) & liquid lipsticks in 101 & 107 • @katvondmakeup shade & light eye palette • @motivescosmetics Element palette • @limecrimemakeup liquid lipstick in Black Velvet • @urbandecaycosmetics heavy metal liner in Grind • @flutterlashesinc lashes in Royalty • @itcosmetics universal brow pencil ____________ #makeupforever #motivescosmetics #urbandecay #nyxcosmetics #halloweencostume

A post shared by Maryam Maquillage | NYC (@maryamnyc) on

Budite ledene kao kraljice

Ukoliko želite da se u Noći veštica osećate posebno moćno, pretvorite se u ledenu kraljicu. Za ovaj kostim potrebna vam je bela dugačka haljina ili odelo i stvar je u dobroj mejkap tranformaciji. Prepustite se ledenim bojama bele, sive i srebrne. Ukoliko pronađete i sočiva u beloj boji, efekat će biti potpun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *