Bela Hadid otkrila tajnu savršenog mejkap izgleda

Poznata mlada manekenka i model Bela Hadid uveliko osvaja svetske modne piste i poznate brendove koji je stalno angažuju kao zaštitno lice. Ovoga puta, Dior je prepoznao mladost, prirodan izgled i istinsku lepotu pa je tako angažovao Belu.

 

Ona promoviše Dior laganu šminku za svaki dan, slobodan dan, veče i opuštene trenutke. Kampanja Dior Make up with Bella Hadid sastoji se od nekoliko video snimaka na kojima možete videti efekte „tatto lip“ tečnog ruža, „Diorshow Pump’n’Volume“ maskare,  „Dior Addict Lacquer Stick it-shades“ ruža u stiku, „Nude Air“ luminajzera za lice i novog „Lip Glow berry shade“ sjaja za usne, „Diorskin Forever“ korektora, kamenog pudera i neizbežnog crvenog ruža.

Zanosna brineta zelenih očiju predstavila je Diorove proizvode na zanimljiv način, a sve je upakovano savetima mejkap umetnika Pitera Filipsa. Video prezentacije, savete i kako da uz malo truda budete savršeno našminkane poput Bele možete pronaći da oficijelnoj stranici brenda Dior, kao i na njihovoj instagram i fejsbuk stranici.

 

Mlada manekenka podelila je radost povodom Diorove kampanje na svom instagram profilu. „ Ovo je ludo i magično. Neverovatno velika čast za mene je da radim sa iskonskim brendom kojeg sam želela da budem deo svoj ceo život. Sanjala sam o ovom trenutku još kao dete. Još uvek sam šokirana.“

Belin šok je izgleda doneo pravo čudo pa tako Diorova kampanja kroz njenu viziju izgleda savršeno, moramo priznati. Spoj naturalnog izgleda, mladosti i negovanog lica uz kvalitetnu šminku je uvek pravi pogodak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *